Vynikající fair trade mléčná bio čokoláda z horského mléka z tyrolských Alp a poctivými 50 % kakaa, která ve vás vyvolá chuťové vzpomínky z dětství. Přináší všechny ty sladké, ořechové a čerstvé chutě jako byste právě přišli z vašeho místního vánočního trhu. Tato čokoláda je totiž plná domácího mandlového nugátu (42 %) s křupavými čerstvě praženými a karamelizovanými sekanými mandlemi (12 %).
Čokoládovna Zotter
Josef Zotter patří mezi ty nejlepší výrobce čokolád na světě. Byl to také on, kdo představil světu ručně dělané čokolády a dokázal spojit kvalitu, pestrost i udržitelnost s uměním a humorem. Suroviny nakupuje přímo u pěstitelů a je jediným velkým výrobcem čokolády v Evropě, který skutečně dostál svému heslu "od kakaového bobu až do tabulky čokolády". Od pražení kakaových bobů, přes jejich další zpracování až do podoby čokolád nejrůznějších chutí, vůní a barev, se vše děje pod jednou střechou čokoládovny Zotter. Veškeré suroviny, které Zotter používá, pochází z ekologického zemědělství a jsou-li tak dostupné, také Fair Trade.
Originální kreslené obaly pochází z rukou Zotterova dřívějšího spolužáka, výtvarníka Andrease H. Gratze, který ty úplně první kresby načrtl Josefovi na papírový ubrousek v restauraci.